• Lijstweergave
  • Gallerijweergave

Disclaimer

Door onze internetsite www.bopa.be te bezoeken, te raadplegen en te gebruiken, verklaart de internetgebruiker kennis te hebben genomen van onze gebruiksvoorwaarden en formeel akkoord te gaan met de volledige inhoud van de disclaimer. Wij beheren onze website vanuit België, daarmee garanderen wij niet dat alle informatie van toepassing is voor andere landen.
BOPA bvba is op geen enkele wijze aansprakelijk mocht de site door overmacht niet functioneren, hiermee kan BOPA bvba geen foutloze internet site garanderen doch doen wij er alles aan opdat de internet gebruiker deze site 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 te raadplegen. Wij kunnen op ieder moment de internetsite onderbreken om aanpassingen en verbeteringen aan te brengen.
Deze website is eigendom van BOPA bvba en is beschermd. Dit door het auteursrecht, merkenrecht en/of ander intellectueeleigendomsrecht, hiermee zijn dan ook alle teksten, grafisch materiaal, logo’s layout, en de functionaliteit van deze site auteursrechtelijk beschermd.

Alle gegevens en informatie op de site terug te vinden wordt ter beschikking gesteld louter voor informatieve doeleinden. BOPA bvba draagt geen enkele verantwoordelijkheid over de inhoud van andere sites, gelinkt aan deze site, dit is een louter informatieve link en uitsluitend voor het gemak van de gebruiker toegevoegd. 
BOPA bvba kan niet verantwoordelijk gesteld worden als de internetgebruiker of derde eventuele directe dan wel indirecte schade mocht ondervinden door op eender welke manier gebruik te maken van onze website bopa.be.